Képtár / Borvacsora 2007. február 3.

 

 

 

 

  Album 1/1

 

 

 

Kezdõlap

Képtár

Letötlés

Kapcsolat

Impresszzum

 

A borvacsora menűje a Tornai Pince Somlói Juhfarkjához lett összeállítva:

Citrussal érlelt lazac carpaccio, mandulás narancssalátával és lidingoe mártással

Ötfűszerrel grillezett szűzpecsenye fényezett gesztenyével, sütőtökpürével, bimbós kellel is Juhfark sabayone-nal

Mézzel roggyantott kakukkfüves körte kecskesajttal és szultánával


Az ételeket készmtette: Biró Norbert Chef

Az itt bemutatott ételek receptjeit megtalálja honlapunkon, ha ide kattint.

A Somlói Juhfark 2004 megvasarolható más Somló vidéki borokkal webáruházunkban Oszvald Lajos borász pinciszetéből.


 

 

 

 

 Album 1/1

 

Borvacsora Üllõ, 2007. február 3.

Biró Norbert chef.
  600 x 400 - 149 Kb  

 

Készül a szûzpecsenye
  600 x 400 - 173 Kb  

 

Konyha a "csúcson"
  600 x 400 - 152 Kb  

A termékfotózás
  600 x 400 - 128 Kb  

 

Citrossal érlelt lazac
  600 x 400 - 142 Kb  

 

Vendégek
   600 x 400 - 154 Kb  

Vendégek
  600 x 400 - 160 Kb  

 

Vendégek
  600 x 400 - 161 Kb  

 

Vendégek
   600 x 400 - 141 Kb  

Borbemutatás
  600 x 400 - 111 Kb  

 

Biró Norbert chef
  600 x 400 - 142 Kb  

 

Szűzpecsenye
   600 x 400 - 133 Kb  

Fényezett gesztenye
  600 x 400 - 146 Kb  

 

Kecskesajt
  600 x 400 - 191 Kb  

 

A desszert
   600 x 400 - 136 Kb  

 

 

<< Vissza a képtárba>>

 

 

 Design: Sucó     


| 
Kezdõlap | Képtár | Letötlés | Kapcsolat |  Impresszum |